måndag 20 juni 2011

bloggeri o bloggera....

..dee blire inte så mycket me idaa för ungen min e sjuk. Igår var det hon som åkte på kräksjuka stackarn. Tack o lov så verkar det som att det kanske inte kommer mer idag. Idag e hon bara trött o lite febrig o nu sover hon igen. Ja, jag vet inte men nu känns det som vi har haft det mesta man kan ha av sjukdomar o baciller så det räcker, men kanske var det alla dubaibaselusker som skulle ut nu. Jag myser i soffan idag. Det regnar ändå ute så det är lte mys o vara inne. kram kram  !

lördag 18 juni 2011

Magsjuka

Hemma i svedala. Resan gick kanon med Elle, hon var som en ängel hela resan och allt gick smidigt. Igår blev jag magsjuk, superdålig hela dagen, jag vet inte vad det var ifrån faktiskt. Idag efter en god natt sömn är det bättre, lite matt men på benen! Ser ut o bli regn idag med så småningom, ser mörkt ut på himlen. Det betyder att Elle kommer få användning av sina älskade gummistövlar som hon gått omkring i här sen vi kom hit.

tisdag 14 juni 2011

manikyr pedikyr ladies night & ändrade planer

Igår kväll var det dags för en sista ladies night innan resan. Först var jag på en mani-pedi vilket verkligen behövdes. Vilken lyx att få unna sig sådant, mycket tacksam för det. Sen bar det av till Westin där tre glas gratis bubbel väntade. Mycket folk, mycket varmt men bra musik och alltid roligt. Efter det blev det ytterligare en drink och en shwarma med pommes på Habtoor, mmm,så himla gott. Sen gick vi ner och ut från Hbtoor och hamnade i ett stort tält med pool och VIPbås  och mycket lättklädda tjejer, guud vilket ställe, porrigt värre. Visste inte att det fanns såna i Dubai shit!
En riktig toppenkväll så långt.



Två giftiga drinkar som vi inte drack


Hemresan med taxi vart inte lika kul när tre britter trängde sig in i vår taxi. Vi skulle ju liksom bara runt hörnet i princip de skulle till westin som oxå e nära så ok, fine de fick åka med en bit då. Hade vi varit lite smartare så hade vi kanske kunnat slänga oss ur taxin på andra sidan och ta en ny taxi men det är lätt att vara efterklok! Plötsligt befann vi oss på shejken åt fel håll mot mall of emirates. Gaahhh! det visade sig att två av dessa nötter skulle av bakom mallen o den tredje till westin. Snacka om att man var förbannad, de kunde ju ha släppt sin kompis på westin först liksom han var dessutom bara på besök och hittade inte alls. Idioter med stort I och jag fattar inte hur vi hamnade i en sådan korkad situation. Vi kom till slut till westin, släppte av den stackars turisten och sedan hem. slutet gott allting gott. Idag kan man kanske skratta åt det och att vi kom hem oskadda också för man vet ju aldrig.  Imorgon bär det av till Stockholm för mig och Elle. Maken måste stanna ett par dagar o fixa grejor på jobbet eftersom han varit o är sjuk så har han inte hunnit. Tråkigt att vi inte får åka tillsammans men det ska nog gå bra ändå. Tack tjejer för ytterligare kul kväll hoppas vi får flera i höst!

Limbo

Såg en norsk film igår. Limbo med bland annat Lena Endre. Utspelar sig på 70-talet där man får följa en norsk familj i Trinidad. Mycket sevärd.

måndag 13 juni 2011

Guccikrigen

Äntligen läst ut Guccikrigen av Jenny Gucci. Den handlar inte om Gucciväskor och skor utan om
Jenny Guccis liv med Paolo Gucci och den mäktiga Guccifamiljens intriger och maktspel. Kändes väldigt intressant att få en inblick bakom kulisserna i en av modevärldens mäktigaste, så den rekommenderar att läsas för alla som vill bli fängslade av en modevärld utan dess like.

lördag 11 juni 2011

Helgen

I helgen blev det inte så mycket gjort eftersom min man kände sig lite krasslig igen, förkylningsvirus antagligen.. Jättetråkigt, jag hoppas att han piggnar till tills på torsdag då vi flyger till Sverige och att jag o Elle inte blir sjuka.  Igår kom jag i alla fall iväg till frisören och fick håret slingat o klippt, alltid skönt och min frisör är bara så gullig och rolig att prata med. Här kommer en bild på mig, visst e jag snygg!

torsdag 9 juni 2011

Rödluvan

Kvällens film igår blev Red Riding Hood. Inte särskilt bra men nu har jag bockat av den från listan med filmer som jag mmåste se i alla fall!

onsdag 8 juni 2011

Mojito, en dagens och Karama




Igår kväll var vi ute på en ladies night på yacht club, började kvällen med en mojito hemma hos mig. Det var en jättetrevlig kväll, om än något varm fuktig men  gratisdrinkarna och sällskapet var kalas och det är det som räknas! Glömde ta med mig kameran som vanligt men men. Lägger in lite bilder från dagens badande också. Kvällen spenderades på Karama. Där kan man fynda Gucci,Chanel och Prada på små vindar precis som i sex & the city 2 hahaha.
Lite Karama-shopping

tisdag 7 juni 2011

Dagens bad & Kvällens film

Gårdagens film blev Heartbreaker. En fransk film med Vanessa Paradis i huvudrollen.
Helt okej kärlekskomedi!
Dagens bad var härligt skönt och svalkande i hettan!


söndag 5 juni 2011

Mary & Max

Den här filmen såg jag häromdagen Mary & Max. Jag gillade den skarpt! Filmen handlar om den åttaåriga australiensiska flickan Mary som av en slump börjar brevväxla med 44-årige Max som bor i New York. Varken Mary eller Max har det särskilt lätt i livet. Mary bor med sin mamma som dricker för mycket sherry och sin pappa som mest bryr sig om sina uppstoppade djur. Dessutom har hon inga vänner och är olyckligt kär i sin granne. Misär alltså. Max är en kraftigt överviktig man som har Asperger. Brevväxlingen mellan dem tar sin början i mitten av sjuttiotalet och fortgår under tjugo års tid.
denna fina film som är full av klokhet, humor, värme och ofullkomliga människor, rekommenderas varmt!

fredag 3 juni 2011

Dragonmart

Vi åkte till Dragonmart igår, -på en fredag när det är som mest packat med folk.
Inte så smart kanske men det gick rätt så smidigt ändå . Tyvärr så glömde jag ta med kameran .
Vi var där mest för att titta på Ipads eller liknande, som kan vara bra att ha på flygresor o bilresor.
Jag tror dock att vi kom fram till att vi köper något riktigt istället för en kinakopia.
Jag är inte alls så insatt så det får bli upp till min man att bestämma vad vi köper.
Elle fick med sig nåt hem i alla fall, en stoor kartong barbie och barbieklänningar i alla regnbågensfärger som hon har lekte med hela kvällen och fortsatte med direkt när hon vaknade.
Igår blev det ingen film utan två avsnitt av So you think you can dance istället.
Vi älskar att titta på auditions!  Idag hoppas vi att vi får titta på lite lägenheter..

torsdag 2 juni 2011

Tröttismamma

Inatt vaknade Elle och var vaken länge innan hon till slut valde att somna. Man tycker ju att hon borde sova gott när hon inte sovit på dagen men hon är inte så sugen på att sova alls längre, vi har i stort sett tagit bort sovstunden på dagtid nu också, men inte vill ungen lägga sig ändå haha.
Därav en mycket trött mamma som inte orkar göra något särskilt ikväll. Annars hade det varit kul med en bio eller så men det får bli soffan o film med min man. Det är ju inte fy skam det heller! Igår såg vi Unknown. Rätt ok tyckte vi:

Body Shop favoriter

Alla som känner mig vet att jag är en creme- och sminkjunkie! Här är några av mina produktfavvisar från The body shop som jag inte gärna vill vara utan. Dessutom perfekta i värmen!
Peppermint leg gel svalkande för trötta ben & fötter!
Cocoa butter bodyscrub. Deras bästa bodyscrub  gör en mjuk o len som en barnrumpa!

Vitamin E face-mist för ansiktet . Jättebra att ha  i väskan ute och på flygresan. Återfuktar och svalkar.
Vitamin C Face moisturaiser med Spf 30. Fräsch ansiktscreme med C-vitamin &  ordentligt solskydd.