måndag 18 juli 2011

Fyndat

Jag älskar jeans man kan inte ha för många par tycker jag. Så jag fyndade lite märkesjeans igår på www.bubbleroom.se Halva reapriset, vad sägs om det ;)

söndag 17 juli 2011

Veckan som gått

Ja vad har vi haft för oss i veckan egentligen, lite av varje har det blivit. På måndagen var vi i Dalarna och hälsade på våra goda vänner på deras jättestora fina gård på landet. Det var en riktigt härlig dag, kändes kul att Elle fick leka m sin kompis Alma såklart. Det har regnat en hel del i veckan så det har blivit lite innelek och lite filmmys. Sedan har vi hängt med gammelmormor o andra släktingar, mini- golfrunda på Gunnarsö, lite lek i lekparken och shopping på stan. Igår kväll åt vi middag och lyssnade på viktor när han trubadurade på Gunnarsö uteservering, det var riktigt mysigt, Elle diggade järnet! hahaha. Idag har vi skypat med moster Bella i Australien senfår vi se om det blir någon liten utflykt någonstans.
sköönt o slappa på studsmatta!

minigolfsturnering



balansgång utanför sibylla i väntan på korv o mos ;)

mata ankorna



viktor o lobbe

brorsan,malin & jeanette

lördag 16 juli 2011

bye bye daddy!

puss puss pappa vi saknar dej massor!
Igår var det då dags för pappa att åka. Vi har ju sagt adjö till varann ett par gånger men det är inte lättare eller roligt för det. Men vi ses ju om ett tag dagarna går superfort tycker jag och Elle har massor med skoj hela tiden så vi har det toppen här. Internet har varit väldigt trögt och knasigt här så det har inte blivit mycket tid vid datorn alls, men det kanske är en bra grej ändå, man sitter ju så mycket framför datorn jämt eller hur!

onsdag 13 juli 2011

Grattis till den coolaste lillsyrran!

Idag fyller lillasyster år och vi säger Grattis från Sverige till henne därborta i Australien!
du är mycket saknad Bella!

måndag 4 juli 2011

Play-date

Idag bland mycket annat så var vi på en trevlig playdate med Tierna, 16 månader och hennes mamma i Årstadal. Jättetrevlig lekplast i ett nybbyggt område, ser precis ut som hammarby sjöstad. Elle hade superkul och ville absolut inte gå hem. hon passar verkligen på att gunga så mycket hon bara kan, men till slut så vart hon hungrig o då gick det bra att fara hem såklart.




lördag 2 juli 2011

Sommar Sommar Somaarrr!

Det har varit tyst på bloggen ett tag nu. Det beror på att vi har varit upptagna med att njuta av den svenska sommaren. Nu är vi tillbaka i Stockholm i ett par dagar efter att ha spenderat en underbar vecka i Oskarshamn, vi ska tillbaka till Oskarshamn snart igen o ingen är gladare för det än lilla Elle. Hon ville inte lämna mormor inte o det är ju himla skönt att hon känner så tycker jag. Vi kom ner på midsommaraftonen. Det var inte helt optimalt väder utan mycket blåsigt o kallt men det regnade inte vilket var skönt. Vi hade en liten mini-släktträff i mormors trädgård med god mat, kubb och paketlek. Jättemysigt! Sedan tog vi en tur till Vimmerby och Astrid Lindgrens värld. Elle älskade att gå ut o in i alla små hus där och hon satt som ett ljus o tittade på 3 olika barnteatrar. Det var fullt ös hela dagen i emils o pippis värld och jättefint för de minsta barnen. Rekommenderas verkligen! Jaa vad har vi gjort mera, jo en tur till Kalmar o till Berga på fika.där Elle fick leka på Leos Lekland i Kalmar o det var inte fy skam det heller. Naturligtvis en tur till fina Gunnarsö badplats. Det var bara Elle som badade, vi andra tyckte nog det var för kallt. Hon stod i vattnet hela dagen o såg ut som ett russin hela hon! Det kommer bli fler turer till Gunnarsö i sommar helt klart. Ett besök på Fallebo 4h-gård gjorde vi också men tyvärr så hade de inga små söta djur  nu utan bara lite hästar o höns men det dög ju bra det också!
Kö broöppning i söderköping på vägen

bästa bil-sysselsättningen!


kubb & fotboll

mammas goda bröd

midsommarafton

Vi har det verkligen bra i Sverige och Elle stromtrivs och äter som en häst, det finns ingen botten i ungen, det är verkligen härligt att se.




jättefint cafe i Berga




Nils karlsson pyssling på scen


guldpengar

hemma hos barna i bullerbyn



weee! ryss-kana ;)






krocket hos lotta på bråkmg.

pippi

Vackra Gunnarsö




Gott m plättar efter bad!

fia m knuff m morbror
Lägg till bildtext