måndag 22 augusti 2011

Kvällens film

Jag har tittat på Maria Wern, baserade på böckerna av Anna Jansson de senaste dagarna.
Inte världens bästa krimserie men fullt sevärd och otroligt vackra bilder från Gotland.

Fin dag i lekparken





Igår var det jättefint väder, lite kallare men det gör absolut ingenting för oss! Elle hade jätteroligt och klättrade och skitade ner sig i en vattenpöl. Dagens kompis hette Bill. Nu ska vi ge oss av ut till Vasaparken!

lördag 20 augusti 2011

Underbara Sverige

Ja vi e ju i Sverige nu lite oplanerat från början kanske men ack så underbart. Igår var det soligt och sådär lagom varmt så vi spenderade hela dagen i lekparken, gissa om Elle var mör efter flera timmar av intensiv lek. Tyvärr så glömde jag kameran. Idag har det regnat hela dagen men vi har varit  ute och lekt ändå, lite regn stoppar oss inte. Snart bär det av till mormor o compani i Oskarshamn det ska bli jätteskoj!

Ny kompis

Vi hade även en dejt med Bernadette och lilla Sienna som är nya på polarcus  på favourite things.
 Elle och Sienna fann varandra direkt. Alltid kul med nya kompisar!

mer summer-camp

Här kommer lite mer bilder från favourite things summer-camp!


Elles klara favoritklänning, askungens!

Baka fruktkaka!


Måla solar


story-tajm

jättekul att sitta under duken!

måndag 15 augusti 2011

Summer-camp!

Denna vecka kör jag och Elle summer-camp, dvs lite som sommardagis på Favourite Things, marina mall. Mellan 09.30-14.00 är det olika aktiviteter samt varm lunch serverad. Toppen, toppen!






fredag 12 augusti 2011

mmm en gosig bulle tack!


Det här är dagens goaste, mysigaste! Har bara sett miniatyr dammsugare o bullar i tyg förut men en sån här skulle jag vilja haa. Frågan är om man vill mysa m en kanelbulle, semla eller en dammsugare. Chokladboll någon? Det finns massor med roliga saker från Bombadill. www.bombadill.se

torsdag 11 augusti 2011

copie conforme och de vrais mesonges



Två av de senaste filmerna jag har sett är dessa två franska godbitar. Ja, inte de bästa jag har sett men det är något visst med franska filmer, de har alltid så mycket romantik i sig och skön mysfaktor! Den första filmen heter certified copy med fantastiska Juliette Binoche i huvudrollen. Den andra heter de vrais mesonges, beautiful lies med Audrey Tautou. Audrey är min absoluta favoritskådespelerska , hon är alltid briljant, u gotta love her!
Audrey Tautou som Coco Chanel!

onsdag 10 augusti 2011

Wohoooooo!

Åhh va härligt! Såg just att Dexter ,världens kanske bästa tv-serie starar igen den 2:a oktober.

batutta

Kylen gapade tom när vi kom så det blev en tur till Batutta mall för o handla lite mat. Där vart det lite nytt de fortsätter att fixa till och förnya lite här och där på batutta. Fun city som Elle älskar var tillfälligt stängt för renovering. De hade möblerat om hela Geant, det var mycket finare och bättre ordning MEN såklart lite svårare att hitta vissa saker ;) påminde mycket om carrefour tyckte jag. Fyy vad fuktigt det är här nu förresten, iinte så kul. Tror vi ska ta o testa poolen imorron bitti! ciao!

onsdag 3 augusti 2011

Bageri & kaniner

Vi besökte Gesällbageriet i Figeholm en dag. Riktigt charmigt liten bakstuga och cafe i  trädgården. Där fanns lite höns och söta kaniner också! här finns att läsa mer: http://www.gesallbageriet.se/
Gesällbageriet


fika

Mata kaniner
Frigående höns

tisdag 2 augusti 2011

sommaraktiviteter

Jag lägger ut lite bilder i omgångar här på vad vi har gjort i sommar
Mycket parklek har det blivit i olika parker.
fin bild på elle & mormor
tuuut!

uuuuhh en tjock grön larv är spännande!

kompisgungan e sköön!
Elle & Maria i parken

goaste Maria lunchade med oss i parken

hej hej bloggen!

Det var ett tag sedan jag skrev något inlägg. Jag har helt enkelt inte haft tid till det. Men nu känner jag att det kliar i handen att få skriva igen, ja inte minst för att jag har bättre internet i Stockholm än i Smålands skogar ;) imorgon kommer pappan hit till oss och vi längtar, Elle är ju så stor nu och har flera gånger sagt att hon saknar pappa. Det blir ett par dagars mys i Stockholm innan det bär av igen.