lördag 24 september 2011

weekend



Helgens sista timme, har just avslutat en romcom :Something borrowed med Kate hudson och Ginnifer Goodwin. Jag gillade den, åå vad plågsamt och kompilcerat det kan vara med kärleken ibland ;).
Sedan såg jag även del 1 och 2 av Vera Stanhope som går på tv4. Baserat på Anne Cleeves romaner som är jättebra och spännade. Serien däremot inte fullt lika kul, läs böckerna istället.

Annars då, njae inte så mycket spännande, skulle storhandla på fredagsmorronen på Geant men igår såg grönsakerna ännu mer ledsna ut än de brukar, dessutom så hade de flesta av deras kylar gått sönder eller nåt så det blev inte så mycket handlat, såå himla dåligt! visserligen kunde man be någon i personalen att hämta det man behövde men orka liksom, nääe jag tror det blir Carrefour nästa gång, deras frukt o grönt är fräschare också tycker jag. Imorgon blir det dagis för Elle igen, hon har haft så ont av att de sista 4 mjölktänderna kommit fram att hon haft feber mm och fått vara hemma i två dagar. Men igår och idag så var hon ganska pigg igen, skönt. Dags för en ny vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar