lördag 1 oktober 2011

veckans aktiviteter

okej bloggen, lite uppdatering är på sin plats eller hur! Det har varit en jättebra men späckad vecka. Onsdagen spenderade vi på Dubai mall och lekland med Elles killkompis Marcus. Lyckade inte få nån bra bild på dem eftersom de sprang iväg hela tiden.
På torsdagen började vi på baletten. Elle var inte helt med och lite trött denna första gång men det var ju nytt så det går nog bättre nästa gång. I helgen tog vi med oss goa Lise som är ny i Dubai
till Dragon Mart och Ikea. Det blev lyckad shopping på dragon mart. Vi hittade både en vardagsrumsmatta och en cykel åt Elle billigt, toppen! Fick även en liten titt på Lises nya lägenhet som var jättefin med underbar utsikt över marinan.
På lördagen var det dags för barnkalas. Elles klasskompis Malaika fyllde 3 år. Jag måste säga att det visserligen är jättetrevligt att bli inbjuden till kalsen men att de egentligen är fruktansvärt jobbiga att vara med på som vuxen. Jag tycker mycket bättre om sådana kalas man hade när man var liten. Det var hemma med lagom mycket barn och lite mer organiserade lekar och lite,lite enklare. Dubai-kalas är minst sagt speciella företeelser :) men vi är tacksamma för inbjudningarna såklart.

Prova balettdräkten




Supertrion på dagis!

Malaika 3år!


Doratårta

Man blir lite trött!


 Efter kalaset fick Elle och Marcus åka lite tåg o hello kittybil i marina mall men sen var de helt slut båda två! Väl hemma så bestämde Lise och jag att ta metron till Mall of emirates för o kolla in rean på home center bland annat, jättetrevligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar